Phonere til abonnementssalg i Odense

Vi udvider vores interne salgsteam i Mediehuset på Banegårdspladsen i Odense og søger phonere til ansættelse i Abonnementssalg.

Et job hos en af Danmarks absolutte sværvægtere indenfor mediebranchen, hvor ordnede forhold, god fast løn + bonus/provision uden loft, grundig oplæring og kompetenceudvikling er i højsædet.

Dine primære opgaver vil være – via telefonen – at repræsentere et eller flere af vore lokale dagblade med henblik på salg til både nye og forhenværende kunder. Vore dagblade som alle har et stærkt og lokalt forankret brand, omfatter bl.a. Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, JydskeVestkysten, Århus Stiftstidende, Randers Amts Avis samt 8 andre større regionale dagblade i Jylland.

Du er motiveret for jobbet som sælger. Det er en fordel hvis du for nuværende eller tidligere har beskæftiget dig i et lignende job. Du er modig og har lysten til at udvikle dig. Vindermentalitet og målrettethed er dit varemærke.

Vi indkalder løbende til samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når vi har fundet de rette kandidater. Ansøgningsfrist: Snarest muligt dog senest 15. oktober 2017

Læs mere og søg stillingen på: jfmedier.dkSkriv venligst i din ansøgning, at du så stillingen på Jobklik.dkPDF
PRINT
Fuldtid Jysk Fynske Medier Norgesgade 1 51
Odense
Danmark
08.09.17
06.10.17 - - .